Info

Samen met vele andere webdesigners, maken wij veel gebruik van het opensource Content Management Systeem (CMS) Joomla. De structuur, de navigatie, de modulen, het stylesheet, en de inhoud zijn allemaal duidelijk van elkaar gescheiden en te bewerken. Daarnaast biedt Joomla vele uitbreidingen in de vorm van plug-ins, componenten en modulen. Dit kunnen kleine uitbreidingen zijn zoals een slide show, maar ook een complete webwinkel.

Met Joomla kunnen we naadloos aansluiten bij wat u zelf wilt doen, door alle resterende werkzaamheden voor uw Joomla site te verzorgen, bijv. hosting, installatie, templates, uitbreidingen, content management. Ook persoonlijke begeleiding bij het leren gebruiken van Joomla behoort tot de mogelijkheden.

In 2015 stopt Joomla met de ondersteuning van de versie 2.5.xx, dit was al langer zo voor de versie 1.5.xx. Om verzekerd te zijn van een up to date bescherming en cms is het zaak over te stappen naar Joomla versie 3.x.xx.

Niet alleen uw cms Joomla heeft een update nodig maar ook de verschillende modulen / uitbreidingen / extensies. Deze moeten gecheckt op compatibiliteit en zo nodig ook van een update voorzien.

Al vorens hieraan te beginnen is het zaak een goede backup te maken van de website.

Voor bestaande hosting klanten van Robidoe is deze overstap gratis, voor nieuwe klanten kunnen we deze verhuizing aanbieden vanaf 15 euro. We graag maken vrijblijvend een offerte voor u, op maat.

Het zijn speciale pagina´s met inhoud gericht op een specifieke zoekterm, in dit geval landingspagina met directe of eigen URL´s die niet perse in het menu voorkomen. M.a.w. je schrijft of laat schrijven verschillende pagina´s specifiek gericht op een bepaalde zoekterm(en) die je verwacht van je bezoekers, zodat je deze bezoekers meteen de juiste gezochte informatie voorschotelt. Deze pagina´s verwerk je niet perse in je menu, maar je zorgt wel dat google ze goed kan indexeren zodat ze gevonden worden.

Beter vindbaar, tevreden bezoekers en een professionele indruk

Statische websites, websites met fouten geven een negatieve bezoekers ervaring en scoren lager in google. Websites hebben toezicht en onderhoud nodig zoals updates van het cms / modulen / inhoud, backups, controle op fouten, verbeteringen, enz.

Hierdoor bent u beter vindbaar, maakt u een professionele indruk en zijn uw bezoekers tevreden.